Sloopbedrijf Maastricht

Onze werkzaamheden als sloopbedrijf Maastricht

Spierings Sloopwerken biedt u meerdere diensten aan, namelijk: renovatiesloop, totaalsloop én asbestsanering. Tevens wordt tijdens al onze sloopwerkzaamheden continu rekening gehouden met het milieu en slopen wij enkel op een duurzame wijze, ook wel eens ‘cradle to cradle’ genoemd. Bent u op zoek naar een sloopbedrijf in Maastricht, of in steden als Eindhoven, Heerlen en Helmond? Wij bieden u de volgende diensten aan:

Asbestsanering

Als sloopbedrijf in Maastricht of in andere steden en dorpen, krijgt u vaak te maken met asbest. Om u volledig te ontzorgen hebben een samenwerking gerealiseerd met een gecertificeerd specialist op het gebied van asbestsanering. Zo kunnen wij tijdens onze sloopwerkzaamheden ook direct uw asbest verwijderen. 

Sloopbedrijf in Maastricht

Renovatiesloop

Wat wordt er eigenlijk bedoeld met de term renovatiesloop? Dit betekent dat er slechts een gedeelte van het gebouw of object wordt gesloopt. De rest blijft intact wat vele renovatiemogelijkheden opent. Zo kunnen wij bijvoorbeeld uw badkamer slopen zonder dat er schade wordt aangericht aan de rest van het huis. Een sloopbedrijf in Maastricht inschakelen voor een renovatieklus? Wij pakken ieder project met beide handen aan en zorgen voor het beste en meest duurzame resultaat!

Totaalsloop

Een project waarbij complete gebouwen, panden of objecten gesloopt dienen te worden door een sloopbedrijf in Maastricht? Dan wordt er gesproken van totaalsloop. Denk bijvoorbeeld aan het volledig slopen van particulieren huizen of aan het slopen van een brug dat schade heeft opgelopen. Ook tijdens een totaalsloop houdt Spierings Sloopwerken continu rekening met het milieu en zorgen wij voor de meest duurzaam mogelijke sloop. Zijn er mogelijkheden om materialen te hergebruiken? Dan nemen wij dit mee naar Gebruikte Bouwmaterialen Weert en realiseren wij een tweede ‘leven’ voor de intacte materialen.

Resterende afvalstoffen en grondstoffen worden verzameld en waar mogelijk gerecycled. Een voorbeeld van een bruikbaar product dat ontstaat uit het afval- en grondstoffen, is granulaat. Dit kan uiteindelijk weer gebruikt worden als funderingsmateriaal in betonproductie, werkzaamheden van de dijken en het aanleggen van wegen. 

Spierings Sloopwerken Maastricht

Sloopbedrijf in Maastricht dat bij u past

Bent u op zoek naar een sloopbedrijf in Maastricht waar u op kunt bouwen? Maak dan kennis met Spierings Sloopwerken. Wij zijn een organisatie dat waar nodig de verantwoordelijkheid neemt, de afgesproken beloftes nakomt en u te allen tijden te woord staat. Als sloopbedrijf gaan wij voor u in Maastricht, heel Limburg én Noord-Brabant aan de slag en verlenen wij professioneel en vakkundig sloopwerk. Benieuwd naar onze expertise? Bekijk dan hier onze portfolio.

Bij eventuele vragen en opmerkingen kunt u onderstaand contactformulier invullen of telefonisch contact openen. Bent u al overtuigd van onze werkzaamheden? Vraag dan direct vrijblijvend een offerte aan! 

Meer over ons

Onze projecten

U zult zeggen dat de kunst van het neerhalen van dat oude schoolgebouw, die flat, die serie versleten woningen geen kunst kan zijn, en dat het HOE van het slopen bij iedereen hetzelfde is.

Bekijk alle projecten
Liever direct een offerte aanvragen? Klik hier
Offerte aanvragen
Hebben we uw interesse gewekt? Neem contact met ons op. 0495 - 65 22 22 info@spieringssloopwerken.nl Vul ons contactformulier in