Sloopbedrijf Helmond

Werkzaamheden sloopbedrijf Helmond

Wilt u volledig ontzorgt worden tijdens een sloopproject? Schakel dan de hulp in van Spierings Sloopwerken. Wij zijn een sloopbedrijf werkzaam in regio Helmond, maar ook in steden als Heerlen, Eindhoven of Maastricht. Dagelijks zetten wij ons in om het slopen duurzamer te laten verlopen. Het duurzaam slopen wordt ook wel eens ‘cradle to cradle’ genoemd, wat staat voor het hergebruiken en recyclen van zoveel mogelijke materialen én grond- of afvalstoffen. 

Asbestsanering

Bent u op zoek naar een sloopbedrijf in Helmond dat naast het slopen, u ook ontzorgt van alle zorgen die komen kijken rondom asbest? Spierings Sloopwerken heeft hiervoor een gecertificeerde samenwerking gerealiseerd. Dit is een specialist dat enkel werkzaam is rondom het saneren van asbest en tijdens onze sloopwerken in Limburg én Brabant zorgt voor de nodige handelingen. 

Sloopbedrijf in Helmond

Spierings Sloopwerken Helmond

Totaalsloop

Een project waarbij volledige objecten, gebouwen of panden gesloopt worden? Als (totaal)sloopbedrijf in Helmond helpen wij u met het volledig én gecontroleerd slopen. Het slopen van oude kerken, leegstaande huizen, bruggen of een oud ziekenhuis, zijn slechts enkele voorbeelden van de mogelijkheden. Ook tijdens onze totaalsloop werkzaamheden houden wij continu rekening met het ‘cradle to cradle’ principe. Onze specialisten hergebruiken of recyclen vaak rond de 90% van alle afvalstoffen en materialen die er vrij komen bij een totaalsloop. De nog bruikbare materialen nemen wij weer mee naar Gebruikte Bouwmaterialen Weert waar ze een kans op een tweede ‘leven’ krijgen.

Renovatiesloop

Wat is het verschil tussen een renovatiesloop en een totaalsloop? De namen doen het u al vermoeden. Een renovatiesloop bestaat uit het gecontroleerd slopen van de aangewezen ruimte en bij een totaalsloop wordt het gehele object gesloopt. Zo helpen wij als sloopbedrijf in Helmond particulieren bijvoorbeeld bij het slopen van de badkamer of het slopen van de vloer in de begaande grond. Voor onze zakelijke klanten, de gemeentes of overheid kunnen onze werkzaamheden nog veel gevarieerder ingezet worden. 

Sloopbedrijf in Helmond waar u op kunt bouwen!

Op zoek naar een sloopbedrijf in Helmond met jaren aan ervaring dat u volledig ontzorgt van alle sloopwerkzaamheden? Dan bent u bij Spierings Sloopwerken aan het juiste adres. Als uw sloop partner staan wij achter onze diensten en nemen wij waar nodig onze verantwoordelijkheid om de samenwerking zo soepel mogelijk te doorlopen. Zo realiseren wij persoonlijk contact dat gedurende het project blijft én denken wij continu mee om zo duurzaam mogelijk te slopen.

Benieuwd wat wij voor werken leveren? Dan verwijzen we u graag door naar onze portfolio. Heeft u vragen? Vul dan onderstaand contactformulier in en dan nemen wij z.s.m. contact met u op. Bent u al overtuigd van onze kennis en kunde en wilt u ons direct inschakelen als uw sloopbedrijf in Helmond? Vraag dan gratis en geheel vrijblijvende offerte aan!

Meer over ons

 

Onze projecten

U zult zeggen dat de kunst van het neerhalen van dat oude schoolgebouw, die flat, die serie versleten woningen geen kunst kan zijn, en dat het HOE van het slopen bij iedereen hetzelfde is.

Bekijk alle projecten
Liever direct een offerte aanvragen? Klik hier
Offerte aanvragen
Hebben we uw interesse gewekt? Neem contact met ons op. 0495 - 65 22 22 info@spieringssloopwerken.nl Vul ons contactformulier in