Sloopbedrijf Eindhoven

Sloopbedrijf in Eindhoven inschakelen

Bent u op zoek naar een sloopbedrijf in regio Eindhoven waar u op kunt bouwen? Dan bent u aan het juiste adres. Spierings Sloopwerken kan u helpen met zowel renovatiesloop en totaalsloop als asbestsanering. Maar wat maakt het verschil tussen een renovatiesloop en een totaalsloop, en wanneer komt asbestsanering van pas? 

Tevens zijn wij ook inzetbaar als sloopbedrijf in Maastricht, Heerlen, Helmond en andere steden!

Sloopbedrijf in Eindhoven

Renovatiesloop

Er wordt van een renovatiesloop gesproken wanneer slechts een gedeelte van een gebouw of object gesloopt dient te worden. Bij particulieren wordt bijvoorbeeld vaak de badkamer gesloopt en dient de rest intact te blijven. Als specialist in renovatiesloop kunnen wij als sloopbedrijf, Eindhovenaren én de resterende bewoners van Noord-Brabant en Limburg te hulp schieten. 

Ook de zakelijke organisaties kunnen bij ons terecht voor renovatiesloop. Dient er een gedeelte van één brug gesloopt te worden? Of moet er een afdeling van een ziekenhuis worden gewijzigd? Wij staan te allen tijde klaar voor onze (toekomstige) klanten!

Totaalsloop

Totaalsloop betekent precies wat het u doet vermoeden. Een compleet gebouw, object of pand wordt  volledig gesloopt. Op zoek naar een sloopbedrijf in Eindhoven dat u helpt met een totaalsloop project? Spierings Sloopwerken houdt tijdens beide sloopmethodes rekening met het milieu en slopen daarom op het principe van ‘cradle to cradle’. In andere woorden betekent dit duurzaam slopen. Zo lukt het ons om tot maar liefst 95% van alle bouwafval en materialen te recyclen of hergebruiken! Hiermee proberen wij maatschappelijk verantwoord te werk te gaan en onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden.

Asbestsanering

Een sloopbedrijf in Eindhoven dat u ontzorgt van alle lasten dat asbestsanering met zich meebrengt? Spierings Sloopwerken biedt u de mogelijkheid aan om het volledige proces uit handen te geven. Zo wordt er eerst een inventarisatie opgemaakt én daarna worden de gepaste handelingen uitgevoerd. Is het beter om het te laten zitten of dient het verwijderd te worden? Spierings Sloopwerken zorgt voor  géén zorgen!

Uw sloopbedrijf in regio Eindhoven!

Spierings Sloopwerken heeft al jaren ervaring als sloopbedrijf in regio Eindhoven en is verder actief in heel Noord-Brabant én Limburg. Kies voor een organisatie dat meedenkt met de klanten, een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk wilt achterlaten én een partner waar u op kunt bouwen! Benieuwd naar onze werken? Dan laten wij u graag onze portfolio zien.

Overtuigd dat wij als sloopbedrijf in Eindhoven dé sloop partner voor u zijn? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of vraag direct een gratis en vrijblijvend offerte aan!

Meer over ons

Onze projecten

U zult zeggen dat de kunst van het neerhalen van dat oude schoolgebouw, die flat, die serie versleten woningen geen kunst kan zijn, en dat het HOE van het slopen bij iedereen hetzelfde is.

Bekijk alle projecten
Liever direct een offerte aanvragen? Klik hier
Offerte aanvragen
Hebben we uw interesse gewekt? Neem contact met ons op. 0495 - 65 22 22 info@spieringssloopwerken.nl Vul ons contactformulier in