Asbestsanering

Asbest verwijderen

Zoals aangegeven begint het met een asbestinventarisatie. Uit deze rapportage wordt er duidelijk wat er gesloopt kan worden, hoe het gesloopt dient te worden en wat er met de overige materialen gedaan mag worden. Doordat asbest een zeer schadelijke stof is, dient het verwijderen van asbest met uiterste zorg worden uitgevoerd. Bij Spierings Sloopwerken staat veiligheid hoog in het vaandel waardoor wij enkel met de beste asbestspecialisten werken. Dit garandeert een prettige en vlotte samenwerking en tegelijkertijd wordt het asbest verwijderd door échte vakmannen.

Ook tijdens een sloop waar asbest bij komt kijken houden wij rekening met het duurzaam slopen. Door de gesloopte materialen te scheiden realiseren wij alsnog een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk. 

Asbestsanering Spierings Sloopwerken

Schakel Spierings Sloopwerken in!

Schakel direct de hulp van Spierings Sloopwerken als sloopbedrijf in bijvoorbeeld Helmond en Maastricht in, voor al uw sloopprojecten. Wij beginnen met een asbestinventarisatie en naar aanleiding van dit onderzoek wordt er een plan van aanpak opgemaakt. Wij saneren het asbest van kleine particuliere woningen tot en met grote loodsen. Benieuwd naar onze kennis en kunde? Wij verwijzen je graag door naar onze portfolio.

Voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen door middel van onderstaand contact formulier, of door naar onze specialisten te bellen. Bent u direct overtuigd van onze deskundigheid en wilt u zo snel mogelijk aan de slag? Vraag dan direct een gratis en geheel vrijblijvende offerte aan!

Meer over ons

Onze projecten

U zult zeggen dat de kunst van het neerhalen van dat oude schoolgebouw, die flat, die serie versleten woningen geen kunst kan zijn, en dat het HOE van het slopen bij iedereen hetzelfde is.

Bekijk alle projecten
Liever direct een offerte aanvragen? Klik hier
Offerte aanvragen
Hebben we uw interesse gewekt? Neem contact met ons op. 0495 - 65 22 22 info@spieringssloopwerken.nl Vul ons contactformulier in