Totaalsloop

Wat is totaalsloop?

Er wordt van een totaalsloop gesproken wanneer het volledige gebouw, object of pand gesloopt wordt. Voorafgaand de totaalsloop wordt er vastgesteld of er sprake is van asbest. Naar aanleiding van de asbestinventarisatie wordt er een sloopplan opgesteld waar wij naar handelen. Tijdens de sloopwerken worden materialen en grond- en afvalstoffen apart gehouden zodat die hergebruikt of gerecycled kunnen worden. Met uiterste zorgvuldigheid worden de materialen verwijderd die eventueel hergebruikt kunnen worden. In dit geval spreekt men van ‘cradle to cradle’ of van ‘circulair slopen’. Wij zijn terug te vinden als sloopbedrijf in steden als Heerlen, Maastricht én Eindhoven.

Gedurende de totaalsloop hechten wij enorm veel waarde aan duidelijke communicatie. Dit zorgt ervoor dat de directe omgeving op de hoogte is van de lopende werkzaamheden en kan er op basis hiervan een planning worden opgemaakt.

Totaalsloop Spierings Sloopwerken

Spierings sloopwerken als uw totaalsloop specialist

Spierings Sloopwerken is uw sloop specialist in Limburg én Noord-Brabant. Van kleine schuren die gesloopt moeten worden tot en met oude wooncomplexen die verouderd zijn en plek dienen te maken voor nieuwbouw, u kunt te allen tijde bij ons terecht. Benieuwd naar onze werken? Dan verwijzen we u graag door naar onze portfolio.

Neem gerust contact met ons op om eventuele vragen te stellen, of vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan zodat wij zo snel mogelijk bij u aan de slag kunnen! 

Meer over ons

Onze projecten

U zult zeggen dat de kunst van het neerhalen van dat oude schoolgebouw, die flat, die serie versleten woningen geen kunst kan zijn, en dat het HOE van het slopen bij iedereen hetzelfde is.

Bekijk alle projecten
Liever direct een offerte aanvragen? Klik hier
Offerte aanvragen
Hebben we uw interesse gewekt? Neem contact met ons op. 0495 - 65 22 22 info@spieringssloopwerken.nl Vul ons contactformulier in