Sloopbedrijf Heerlen

Een sloopbedrijf in Heerlen inschakelen?

De diensten van Spierings Sloopwerken bestaan uit: asbestsanering, totaalsloop én renovatiesloop. Tijdens onze werkzaamheden wordt tot maar liefst 95% van alle gesloopte materialen en afvalstoffen hergebruik of gerecycled. Onze diensten bieden wij als sloopbedrijf aan in Heerlen, maar ook in steden als Maastricht, Eindhoven of Helmond!

Totaalsloop

Wilt u complete panden, objecten of andere gebouwen volledig laten slopen door een sloopbedrijf in Heerlen? Van particuliere huizen tot en met leegstaande ziekenhuizen of oude bruggen, wij zijn ieder project de baas. Ook tijdens een totaalsloop letten wij op de ‘cradle to cradle’ principe. Dit betekent het hergebruiken en recyclen van alle vrijkomende afvalstoffen en materialen tijdens de sloopwerken (duurzaam slopen). 

Sloopbedrijf in Heerlen

Renovatiesloop

Wilt u een sloopbedrijf in Heerlen inschakelen dat als renovatiesloop specialist bij u aan de slag gaat? Er wordt van een renovatiesloop gesproken wanneer er slechts een gedeelte van een gebouw gesloopt dient te worden. Denk bijvoorbeeld aan een particulier dat enkel de badkamer gesloopt wilt hebben, of wanneer er een gedeelte van een brug opnieuw gemonteerd dient te worden. Tijdens de renovatiesloop wordt het betreffende gebouw nauwkeurig gesloopt door onze specialisten zodat het erna gemakkelijk gerenoveerd kan worden. Door onze jarenlange ervaring én een team dat bestaat uit enkel vakmannen, durven wij ieder project aan! 

Asbestsanering

Ook kunt u Spierings Sloopwerken inschakelen voor asbestsanering. Als sloopbedrijf in Heerlen bieden wij u de mogelijkheid om af te rekenen bij eventueel last van asbest. De werkzaamheden worden uitgericht door een gecertificeerde partner dat zeer vakkundig werk levert. 

Op zoek naar een sloopbedrijf in Heerlen?

Een sloopbedrijf in Heerlen dat goed werk levert, recht toe recht aan communiceert én doet wat het beloofd? Dat is wat u kunt verwachten van een samenwerking met Spierings Sloopwerken. Doordat u te allen tijde direct contact heeft met de eigenaar voorkomen wij dat u van het kastje naar de muur wordt gestuurd én minimaliseren wij de mogelijkheden van miscommunicatie. Schakel ons in als uw sloopbedrijf in Heerlen en wij zorgen voor de meest duurzaam mogelijke sloopwerkzaamheden. Zo nemen wij herbruikbare materialen mee naar Gebruikte Bouwmaterialen Weert en realiseren wij een tweede leven, daar waar mogelijk. 

Spierings Sloopwerken uw sloopbedrijf in Heerlen!

Door onze vele jaren aan werkervaring weten wij precies hoe wij u kunnen helpen én zetten wij ons hard in om onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. Benieuwd naar onze kennis en kunde? Dan laten wij u graag onze portfolio zien van onze sloopwerken in Limburg!

Overtuigd dat wij als sloopbedrijf Heerlen dé beste partner voor je zijn? Neem dan contact met ons op door middel van onderstaand contact formulier of vraag direct een gratis en vrijblijvend offerte aan. Een specialist spreken? Dan staan wij u graag telefonisch te woord. 

Meer over ons

Onze projecten

U zult zeggen dat de kunst van het neerhalen van dat oude schoolgebouw, die flat, die serie versleten woningen geen kunst kan zijn, en dat het HOE van het slopen bij iedereen hetzelfde is.

Bekijk alle projecten
Liever direct een offerte aanvragen? Klik hier
Offerte aanvragen
Hebben we uw interesse gewekt? Neem contact met ons op. 0495 - 65 22 22 info@spieringssloopwerken.nl Vul ons contactformulier in