Gebruikte Bouwmaterialen Limburg

Het hergebruiken van gebruikte bouwmaterialen

Men houdt zich dagelijks bezig met het milieu, of het nu draait om plastic afval, oud papier wat gescheiden dient te worden of om zuinig om te gaan met het verbruik van water. Maar bent u er van op de hoogte dat de grootste afvalproducenten de sloop- én bouwafval organisaties zijn (in Nederland)? Door de grote hoeveelheid aan afval dat vrijkomt tijdens een sloop is het belangrijk om dit te gecontroleerd uit te voeren. Circulair slopen zorgt ervoor dat gebruikte bouwmaterialen hergebruikt kunnen worden, dat zich uiteindelijk weer vertaald in het circulair bouwen. De overgebleven materialen worden ook wel eens tweedehands bouwmaterialen genoemd.

Gebruikte Bouwmaterialen Weert

Gebruikte bouwmaterialen, wat kunt u ermee?

Tijdens het slopen van een pand of gebouw worden er vaak materialen gevonden die nog in perfecte staat zijn om te gebruiken. Vooral als tweedehands bouwmaterialen! Denk bijvoorbeeld aan het sanitair, deuren, het metaal, isolatie, complete houten balken, dakpannen en zo kunnen wij nog wel even doorgaan. Al deze materialen die wij verzamelen bij Gebruikte Bouwmaterialen Weert, verdienen een tweede kans. Steeds meer particulieren én bedrijven kiezen voor tweedehands materialen voor het bouwen van een project. Het geeft het pand direct een verhaal wat voor karakter zorgt. 

Wilt u ook bijdragen aan een beter milieu? Kies dan voor gebruikte bouwmaterialen en voorkom dat er onnodig extra grondstoffen worden gebruikt. Het is beter voor het milieu én voor uw portemonnee! 

Tweedehands bouwmaterialen bij Spierings Sloopwerken

Spierings Sloopwerken is uw sloop specialist. Als sloopbedrijf in Limburg opereren wij in de provincies Limburg én Noord-Brabant. Bent u op zoek naar een sloopbedrijf dat milieubewust te werk gaat? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen dat er tot maar liefst 95% van de sloop wordt gerecycled of hergebruikt waardoor u verzekerd bent dat er duurzaam is gesloopt. Benieuwd wat wij als sloop specialist in huis hebben? Dan verwijzen wij u graag door naar onze portfolio.

Dus als u gaat bouwen of verbouwen denk dan aan het milieu en gebruik geen nieuwe, maar oude materialen. Gebruikte Bouwmaterialen Weert brengt deze op de markt voor zowel particulieren als bedrijven.

Meer over ons

Onze projecten

U zult zeggen dat de kunst van het neerhalen van dat oude schoolgebouw, die flat, die serie versleten woningen geen kunst kan zijn, en dat het HOE van het slopen bij iedereen hetzelfde is.

Bekijk alle projecten
Liever direct een offerte aanvragen? Klik hier
Offerte aanvragen
Hebben we uw interesse gewekt? Neem contact met ons op. 0495 - 65 22 22 info@spieringssloopwerken.nl Vul ons contactformulier in