Spierings Sloopwerken

U zult zeggen dat de kunst van het neerhalen van dat oude schoolgebouw, die flat, die serie versleten woningen geen kunst kan zijn, en dat het HOE van het slopen bij iedereen hetzelfde is. Toch meent Spierings Sloopwerken juist daarin onderscheidend te kunnen zijn van zijn collega’s. Onder het motto ‘Wij zorgen voor géén zorgen’ krijgt u als opdrachtgever bij Spierings Sloopwerken van begin tot eind altijd te maken met één persoon.

Die ene persoon komt bij u langs voor het oriënterend gesprek. Hij vergezelt u naar het object van sloop en verzorgt de calculatie, maar beantwoordt ook al uw vragen. En als u belt... krijgt u hem aan de lijn. Hij zorgt voor een sloopvergunning, een asbestinventarisatie en regelt dat alle nutsvoorzieningen worden afgesloten. Uiteraard draagt hij vervolgens zorg voor een vlekkeloze sloop en tenslotte is hij degene - want dat moet ook - die u de factuur stuurt; een haarscherpe overigens, net als zijn offerte.

Spierings Sloopwerken zorgt dus daadwerkelijk voor géén zorgen.

Neem contact op

 

Onze projecten

U zult zeggen dat de kunst van het neerhalen van dat oude schoolgebouw, die flat, die serie versleten woningen geen kunst kan zijn, en dat het HOE van het slopen bij iedereen hetzelfde is.

Bekijk alle projecten
Liever direct een offerte aanvragen? Klik hier
Offerte aanvragen
Hebben we uw interesse gewekt? Neem contact met ons op. 0495 - 65 22 22 info@spieringssloopwerken.nl Vul ons contactformulier in