Klantenreacties

Spierings Sloopwerken heeft al de nodige jaren ervaring én passie voor het vak. Met onze slogan ‘Wij zorgen voor géén zorgen’ helpen wij onze klanten met allerlei verschillende sloopwerken. Van grote industriële totaalslopen tot en met particuliere renovatieslopen, bij Spierings Sloopwerken bent u aan het juiste adres.

Bent u benieuwd naar wat onze klanten vertellen over de samenwerking? Op deze pagina leest u de bevindingen van onze klantenkring. Bent u overtuigd van onze expertise én vakkundigheid? Voor zowel particulieren als zakelijke projecten staan wij u graag te woord!

Google reviews

Bent u tevreden met de uitgevoerde werkzaamheden van Spierings Sloopwerken? Dan kunt u ons én toekomstige klanten helpen door een klantenbeoordeling achter te laten, dit wordt zeer gewaardeerd. Klik hier om naar de betreffende pagina te gaan. Alvast bedankt!

Google
Spierings Sloopwerken wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.7 uit 10 gebaseerd op 3 reacties van klanten.
10 / 10 Pieterwouter Boeren

Goed en correct geholpen door Spierings Sloopwerken.

9 / 10 MAC Geerlings

Vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Heeft een enorme voorraad van goede, keurig gesorteerde spullen. En niet duur.

10 / 10 Davidson

Spierings heeft ons uitstekend geholpen bij de sloop van onze vloer en vloerverwarming. Duidelijke communicatie van aanvraag tot oplevering heeft ervoor gezorgd dat we niet voor verrassingen zijn komen te staan. Bedankt!

Onze projecten

U zult zeggen dat de kunst van het neerhalen van dat oude schoolgebouw, die flat, die serie versleten woningen geen kunst kan zijn, en dat het HOE van het slopen bij iedereen hetzelfde is.

Bekijk alle projecten
Liever direct een offerte aanvragen? Klik hier
Offerte aanvragen
Hebben we uw interesse gewekt? Neem contact met ons op. 0495 - 65 22 22 info@spieringssloopwerken.nl Vul ons contactformulier in