Asbestsanering Limburg

De eerste stap; asbestinventarisatie

De eerste stap is doorgaans het inventariseren van de huidige staat van uw gebouw. Dit kunnen woningen zijn, maar ook ziekenhuizen of kerken bijvoorbeeld. Tijdens dit onderzoek wordt onderzocht of er asbest in het gebouw bevindt. Is er sprake van asbest? Dan wordt er onderzocht of het verwijderd wordt of dat het blijft zitten zoals het zit. In sommige gevallen is het slimmer om het asbest te laten zitten, dit kan bepaald worden wanneer het asbest zich bijvoorbeeld niet kan mengen met de buitenlucht. Als asbestsanering specialist in Limburg bieden wij onze service voor zowel de particulier als de zakelijke markt aan en helpen wij u graag met het inventariseren van het gebouw.

Asbestsanering in Limburg

Totaaloplossingen asbestsanering in Limburg

Bent u op zoek naar een partner die totaal- of renovatiesloop aanbiedt en tegelijkertijd het asbest saneert in Limburg? Spierings Sloopwerken biedt u dé totaaloplossing aan. Tijdens een totaalsloop project zorgen wij voor een veilige omgeving door het asbest zorgvuldig te saneren. Zo beginnen we met het inventariseren van asbest in het gebouw en wordt er naarmate begonnen met de sloopwerkzaamheden. De materialen die asbest bevatten wordt apart gehouden en gescheiden afgewerkt. Zo kunnen wij meer dan 90% van de overige materialen en grondstoffen alsnog inzetten voor hergebruik of om te recyclen. Zo houden wij rekening met het duurzaam slopen én helpen wij onze klanten met asbestsanering in Limburg!

Gedeelte van het gebouw bevat asbest

Naast de combinatie van totaalsloop en asbestsanering in Limburg, bieden wij ook de mogelijkheid om tijdens een renovatiesloop het asbest te verwijderen. Naar aanleiding van de asbestinventarisatie wordt er bepaald waar en in welke materialen het asbest zich bevindt. Mocht het mogelijk zijn dat enkel dit gedeelte gesloopt en daarna herbouwd kan worden, dan zetten wij onze renovatiesloop specialisten aan het werk. 

Bent u benieuwd naar onze werkwijze of heeft u simpelweg enkele vragen met betrekking tot asbestsanering in Limburg? Onze specialisten staan u graag te woord.

Spierings Sloopwerken als úw specialist!

Een partner die u kunt vertrouwen, waar afspraak een échte afspraak is, en een partner die u te allen tijde kunt bereiken. Dat is wat u kunt verwachten tijdens de samenwerking met Spierings Sloopwerken. Voor alle asbestsanering in Limburg en Brabant staan wij u graag te woord.

Bent u benieuwd naar onze deskundigheid en vakmanschap? Dan laten wij met trots onze portfolio zien. Wilt u direct contact met onze vakmannen? Neem dan contact op door het onderstaand contact formulier of door een telefoontje te plegen.

Meer over ons

Onze projecten

U zult zeggen dat de kunst van het neerhalen van dat oude schoolgebouw, die flat, die serie versleten woningen geen kunst kan zijn, en dat het HOE van het slopen bij iedereen hetzelfde is.

Bekijk alle projecten
Liever direct een offerte aanvragen? Klik hier
Offerte aanvragen
Hebben we uw interesse gewekt? Neem contact met ons op. 0495 - 65 22 22 info@spieringssloopwerken.nl Vul ons contactformulier in