Asbestsanering Brabant

Asbestinventarisatie in Brabant

Voordat wij als sloopwerken specialist aan de slag kunnen, vind er eerst een asbestinventarisatie plaats. Onze asbest specialisten onderzoeken het betreffende gebouw, pand of complex waaruit een inventarisatie ontstaat. Uit deze rapportage blijkt of er sprake is van asbest én of het veilig en verantwoord verwijderd kan worden. In enkele gevallen kan het beter zijn voor de omgeving om het asbest niet te verwijderen, dit speelt op wanneer er bijvoorbeeld een gevaar optreed dat het asbest zich mengt met de buitenlucht tijdens de verwijdering. Op zoek naar asbestsanering specialist in Brabant? Maak dan kennis met Spierings Sloopwerken. Wij bieden onze diensten zowel op de particuliere als de zakelijke markt.

Asbestsanering Noord-Brabant

Complete ontzorging als asbestsanering specialist Brabant

Spierings Sloopwerken biedt u de totaaloplossing aan wanneer u op zoek bent naar een sloop- én asbestsanering specialist in Brabant. Ieder project dat te maken heeft met renovatiesloop of totaalsloop in combinatie met het saneren van asbest, kan bij ons terecht.

Mogen wij een totaalsloop project voor u uitvoeren? Dan zorgen onze specialisten voor de meest veilige en verantwoordelijke werkomstandigheden. Zoals aangegeven start het proces met het opmaken van een asbestinventarisatie waaruit blijkt hoe wij te werk kunnen gaan. Mogen wij beginnen met de sloopwerkzaamheden? Dan zorgen wij dat de asbest bevattende materialen gescheiden worden van de rest. Door dit te scheiden biedt het ons de mogelijkheid om duurzaam te slopen en gebruikte materialen te hergebruiken of te recyclen. Asbestsanering in Brabant vooraf een totaalsloop project? U heeft dé specialist gevonden!

Gedeeltelijk asbest saneren

Wilt u tijdens een renovatiesloop in Brabant gebruik maken van onze asbestsanering specialisten? Naar aanleiding van de asbestinventarisatie wordt er duidelijk wat er verwijderd mag en kan worden. Op basis van de inventarisatie gaan onze specialisten aan de slag en zorgen ze dat enkel de geplande ruimtes gesloopt worden. Nadat de sloop heeft plaatsgevonden wordt de ruimte beschikbaar gesteld voor de renovatie. 

Benieuwd hoe wij asbest saneren in Brabant? Of heb je nog enkele vragen? Onze specialisten staan u graag (telefonisch) te woord. Wilt u graag wat werken zien? Bekijk dan hier onze portfolio!

Uw asbestsanering specialist in Brabant!

Wilt u graag samenwerken met een partner waar u op kunt bouwen, waar een man van zijn woord achter de organisatie staat en waar de communicatie vlekkeloos verloopt? Dan bent u op zoek naar Spierings Sloopwerken. Als specialist in asbestsanering in Brabant ontzorgen wij onze klanten van A tot Z. 

Bent u overtuigd van onze kennis en kunde? Vraag dan direct een gratis en vrijblijvende offerte aan zodat u direct weet waar u aan toe bent. Wij zorgen voor géén zorgen!

Meer over ons

Onze projecten

U zult zeggen dat de kunst van het neerhalen van dat oude schoolgebouw, die flat, die serie versleten woningen geen kunst kan zijn, en dat het HOE van het slopen bij iedereen hetzelfde is.

Bekijk alle projecten
Liever direct een offerte aanvragen? Klik hier
Offerte aanvragen
Hebben we uw interesse gewekt? Neem contact met ons op. 0495 - 65 22 22 info@spieringssloopwerken.nl Vul ons contactformulier in