Sloopwerken Limburg

Sloopwerkzaamheden

Spierings Sloopwerken is gevestigd in Limburg en werkzaam in én rondom Limburg. Onze werkzaamheden bestaan uit totaalsloop, renovatiesloop en asbestsanering. Maar wat is het verschil tussen de verschillende manieren van het slopen? 

Totaalsloop

Men spreekt van totaalsloop wanneer er complete panden, gebouwen of objecten tot en met de bodem gesloopt worden. Maar waar kunt u dan aan denken? Denk bijvoorbeeld aan leegstaande fabrieken, oude kerken, een ongebruikte loods, bruggen die herbouwd moeten worden en ziekenhuizen. In andere woorden kunt u zeggen dat bij totaalsloop alles gesloopt mag worden. Ook tijdens een totaalsloop project hanteren wij de cradle to cradle concept en zorgen wij voor duurzame sloopwerken in Limburg en Brabant. 

Sloopwerken in Limburg

Spierings Sloopwerken Limburg

Renovatiesloop

Mocht een totaalsloop voorkomen kunnen worden en dient er slechts een gedeelte van een gebouw gesloopt te worden? Ook dan kunt u Spierings Sloopwerken inschakelen in Limburg en Brabant! Tijdens een renovatiesloop worden er precieze onderdelen van een gebouw gesloopt met het doel om het resterend intact te houden. Denk bijvoorbeeld aan het slopen van kozijnen, waarna er ter herindeling van het pand nieuwe draagmuren worden geplaatst. Door onze expertise en deskundigheid durven wij iedere renovatiesloop aan en zetten wij net die ene extra stap om alle materialen een tweede kans te geven. 

Asbestsanering

Naast onze expertise in het sloopwerken, bieden wij ook asbestsanering in Limburg en Brabant. Hierbij wordt het asbest zorgvuldig en vakkundig verwijderd door een gecertificeerde partner. Een partner dat gespecialiseerd is in enkel het saneren en verwijderen van asbest in woningen, gebouwen en objecten. 

Sloopwerken uitbesteden in Limburg

Sloopwerken in Limburg door Spierings Sloopwerken

Bent u op zoek naar een sloopwerken partner in Limburg dat recht toe recht aan is? Te allen tijde én direct contact met de eigenaar zonder dat u van de kast naar de muur wordt gestuurd? En een partij dat meedenkt aan het milieu? Spierings Sloopwerken staat voor u klaar en verzorgd het complete proces van A tot Z. Wij zorgen voor géén zorgen! 

Heeft u vragen of opmerkingen? Dan vragen wij u om onderstaand contactformulier in te vullen. Wilt u liever direct contact? Dan staan wij u graag telefonisch te woord.

Meer over ons

Onze projecten

U zult zeggen dat de kunst van het neerhalen van dat oude schoolgebouw, die flat, die serie versleten woningen geen kunst kan zijn, en dat het HOE van het slopen bij iedereen hetzelfde is.

Bekijk alle projecten
Liever direct een offerte aanvragen? Klik hier
Offerte aanvragen
Hebben we uw interesse gewekt? Neem contact met ons op. 0495 - 65 22 22 info@spieringssloopwerken.nl Vul ons contactformulier in